Mus

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  user-591012 7 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
user-591012
Abonnent

Jeg har anskaffet mig en Cherry MV 2310 trådløs mus som i anbefalede i jeres blad No 2  2017 jeg vil meget gerne have at vide hvordan jeg kan programmere de 2 knapper der sidder på siden af musen bla. til dobbeltklik , men jeg kan ikke finde nogen steder i Windows 10 hvor jeg kan gøre det og der er ikke nogen beskrivelse med musen om hvordan , i anbefaler den varmt også pga. prisen men det er da lidt dumt at have en mus med ekstra knapper hvis ikke man kan bruge dem til noget!  kan Jounarlist Christian Slot give mig en beskrivelse hvordan jeg gør for at anvende dem , han har jo åbenbart afprøvet musen så han må jo kende til hvordan man gør. Håber De kan hjælpe mig.

Mvh. Poul E Kramer-Hansen

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Kære Poul

    Du skal have fat i softwaren til musen. Den kan du hente her: http://www.cherry.de/files/software/SetupKeyManKeyboardMouse_4006-03_EN.exe


    user-591012
    Abonnent

      Jeg har hentet softwaren på dette link  men der er ikke nogen steder hvor man kan programmere knapperne i den , jeg synes at det omhandler keyboard og ikke musen , er der anden software for musen eller en driver?

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.