Opstart problem efter kloning ved skift af C-drev

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  olcarst 6 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
olcarst
Abonnent

På min ca. 2 år gamle pc med W10  var jeg tvungent til at få en ny og større SSD harddisk da mit C-drev (120 GB) var godt fyldt op. Installerede en ny SSD på 250 GB og kloningen gik også gnidningsfrit, men havde så problemer med opstart da min pc insisterede på at starte fra mit gamle C-drev (som nu hedder J-drevet). Jeg fik fat i min pc-kyndige svoger og sammen fik vi (efter en hel del besvær) ændret i bios så den startede op fra det rigtige drev. Men her går det så galt.

Den starter fint – det flotte baggrundsbillede fra Windows toner frem og der står VELKOMMEN – og så bliver skærmen sort og der sker ikke mere.  Der er masser af små blå lysglimt og lyde fra min computer, men først efter 7 (SYV!!!) minutter kommer startmenuen frem og jeg kan komme videre. Det var jo ikke lige det jeg havde forestillet mig med en ny og hurtig SSD disk, men hvordan får jeg den til at arbejde “normalt” om jeg så må sige? Nogen der har et bud?

Mvh olcarst


olcarst
Abonnent

    I ren desperation gav jeg mig til at finde alle de oprydnings- og opstarts programmer jeg havde installeret på min pc og kørte dem allesammen. Det tog lidt tid og derefter lod jeg “skidtet” være da jeg var lidt træt af det. Og stor var min overraskelse her til morgen hvor opstarten bare gik igang uden pauser og jeg kunne gå i gang. Hvilket program der havde fjernet opstartsvanskelighederne ved jeg ikke – måske var det en kombination af dem allesammen – men hovedsagen er at den nu fungerer helt perfekt 🙂

    olcarst

     

     

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.