Adgang til Outlook i dag

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  HansBarth 6 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
HansBarth
Abonnent

Jeg har mit eget domaine hos Surftown. Her har jeg så haft min egen server til mails og hjemmeside. Imidlertid har Surftown ændret det så jeg er nødt til at benytte deres server til ud- og indgående mails. Derfor har jeg i min Outlook 2013 oprettet en ny konto for min mail adresse og Surftowns server til ud- og ind post, og det fungerer fint.

I mit Outlook “hoved billede” (billede vedlagt) har jeg så øverst min nye konto med indbakke, sendt post etc.

For neden under har jeg så min gamle konto med min mail adresse og (2) bagefter. Her er indbakke, sendt post m.v. tomme hvilket er naturligt.

Mit problem er, at når jeg vil ind i min Outlook i dag er jeg nødt til at klikke på min gamle konto. Hvis jeg klikker på min nye konto får jeg besked på, at “vi fandt ikke noget vi kan vise her”.

Er der en måde hvor jeg kan tilknytte Outlook i dag til min nye konto, så jeg kan lukke den gamle. Rent faktisk har jeg i kontoindstillinger lukket min gamle konto, så det er kun den nye der er det. Så det er lidt underligt den er på forsiden af Outlook.

Jeg vedlægger et billede af Øverst til venstre er min nye konto, og neden under den gamle der hedder (2) efter adressen. Det er den jeg skal klikke på for at komme i Outlook i dag.

Når jeg starter op om morgenen kommer jeg til Outlook i dag.

Jeg har søgt på alt muligt på Google, men uden held. Så jeg håber meget, at kan få hjælp her.


HansBarth
Abonnent

    Filen kom ikke med. Her er den. Også i jpg

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.