Problem med datafil i Outlook

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  clausnilsson 6 år siden.
Oprettet af
clausnilsson
Registreret bruger

Hej, jeg har win10 og office365. Jeg kan ikke finde ‘om’, men det må være nyeste version af Outlook.

Jeg troede jeg var smart, da jeg flyttede datafilen til en onedrive-mappe. Det var absolut ingen god ide, da en 2,7Gb fil, der ændrer sig meget tit, satte Onedrive og internetforbindelsen på overarbejde og Outlook fik i øvrigt ikke adgang til den længere, da Onedrive reserverede den – så det ud til i det mindste. Nu har jeg flyttet den til en anden mappe, men Outlook kunne ikke finde den og jeg kunne ikke sende og modtage mails.

Så fandt jeg flere steder på nettet at man skulle oprette en ny og dernæst skifte til den gamle. Nu ser Outlook ud til at kunne finde datafilen og jeg modtager mails igen, men jeg kan ikke sende og får denne fejl: “Opgaven ‘[email protected] – sender’ rapporterede en fejl (0x8004010F) : ‘Der er ikke adgang til Outlook-datafilen’ “på alle 15 mailkonti.

Nu kan jeg ikke finde flere svar på nettet og jeg har ingen anelse om hvad jeg så skal?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Claus

    Det var en flot indsats mod en kompliceret situation…

    Microsoft har en artikel om det til 2010- og 2013-versionerne, om netop den fejlkode og symptomer. Selv om du har en nyere udgave, vil jeg først foreslå at du prøver dette – at oprette en ny profil i Outlook:

    https://support.microsoft.com/en-us/help/2659085/error-0x8004010f-when-you-try-to-send-or-receive-email-in-outlook-2010

    Lad mig høre, om det løser problemet.


    clausnilsson
    Registreret bruger

      I sandhedens interesse skal jeg korrigere mig selv. Det var vist kun den ene gmail konto, der kørte de øvrige kunne hverken sende eller modtage. Desværre er det den rigtige løsning du har fundet til mig. Når jeg siger desværre er det fordi den betød manuel slet og genetablering af 15 emailkonti. Men det var det der skulle til og nu kører det hele igen. Mangler kun lidt oprydning i signaturer og regler, der ikke spiller maks nu, men så må det også gøres igen.

      Lærdom fra denne oplevelse: Vær 100% sikker på korrekt metode hvis du vil flytte på en outlook datafil!!!

      Tak for hjælpen.

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.