Bloker uønskede mails i Windows Mail

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 7 år, 1 måned siden.
Oprettet af
mifani
Abonnent

Hvordan blokerer man for uønskede mails i Windows 10 Mail?

Tao
Tao
Supporter

    Hej,

    Windows Mail i Windows 10 mangler desværre funktionalitet – her i blandt et fungerende spam-filter. Hvis du anvender en Google-konto (Gmail) eller en Microsoft-konto (Hotmail, Live, Outlook etc.), så vil jeg anbefale dig at gå til de respektive hjemmesider for mail-kontoen for at regulere og markere spam. Det bevirker, at programmet opfatter dette som spam og det vises ikke.

    Hvis ikke du bruger disse mail-adresser og stadig efterspørger en uønskedet mail-funktion, så vil jeg anbefale dig at skifte til et andet mailprogram.


    mifani
    Abonnent

      Det drejer sig om en live konto men jeg kan ikke se nogen afsender adresse på de uønskede mails de lægger sig godt nok i uønsket mail men jeg ville helst blokere dem helt

       

      Vh Michael

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej Michael,

        Ved at markere de mails, der placeres i Uønsket mail, kan du vælge funktionen Bloker i værktøjslinjen. Du kan desværre ikke automatisk få alle uønskede mails slettet – du kan dog hurtigt tømme hele mappen ved at trykke på Tøm mappe.

        Dette har dog også en fordel, da filteret ind imellem placerer vigtige mails, som spam. Derfor er det værd at holde lidt øje!

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.