Advanced SystemCare

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Steffen Nielsen Steffen Nielsen 7 år, 1 måned siden.
Oprettet af
signesfar
Abonnent

Programnavn:
Evt. bladudgave (fx 6/2017):
Dit spørgsmål:

Jeg har brugt Advanced SystemCare på min ældre computer med Vista. Programmet finder ret ofte fejl og store datamængder, som bør fjernes. Det lader jeg det så gøre.

Nu tager jeg en ny computer med Windoes 10/64 i brug. Er det en god ide at bruge Advanced SystemCare på den, eller ænder den med tiden på systemet og gør det måske ligefrem langsommere?

Jeg mener at have læst, at firmaer, som skal optimere computere, begynder med at fjerne alle hjælpeprogrammer, fordi de er med til at gøre funktionen dårligere.

Steffen Nielsen
Steffen Nielsen
Komputer for alle

    Hej!

    Hvis din pc er helt ny, er der i hvert fald ikke den store grund til at bruge oprydningsfunktionerne i Advanced Systemcare. De er primært rettet mod ældre pc’er med mange unødvendige filer.

    Bemærk, at der er mange funktioner i programmet, som du stadig kan bruge fx indstillingerne, der beskytter dit privatliv eller instrumenterne, der måler din harddisks helbred.

    Jeg har ikke hørt om fjernelse af hjælpeprogrammer, som du nævner. Og jeg er ikke sikker på, hvordan det skulle tjene optimeringsprogrammernes sag.

    Med venlig hilsen

    Steffen Nielsen

    Komputer for alle

     

    Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.