P?rodukey

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  kurtlene 7 år siden.
Oprettet af
kurtlene
Abonnent

Programnavn:Produkey
Evt. bladudgave (fx 6/2017):5/2017
Dit spørgsmål:

Har indstaleret Produkey og har efterfølgende problemer med min pc.

Norton har sat programmet i karantæne som et Hacktool.(se billede)

Efterfølgende sker der intet når jeg vil bruge søgeknappen på proceslinien og heller ikke når jeg prøver at komme indtil windows update. Jeg kan heller ikke indstalere java. Mit DVD program CyberLink Power DVD 9 virker heller ikke mere.

Skal lige sige at alt dette virkede perfekt inden instalationen af ProduKey.

Har I evt en løsning på hvorfor Produkey laver så meget rod på min pc?

Mvh Annette pedersen

Steffen Nielsen
Steffen Nielsen
Komputer for alle

    Kære Annette

    Det er desværre rigtigt, at Norton anser Produkey for at være et hacking-værktøj. Det skyldes, at man i teorien kan bruge det til at finde koder på andres pc’er. Du bliver nødt til at slå Norton fra eller fritage Produkey fra Nortons karantæne, hvis du vil bruge Produkey.

    Jeg kan ikke se, hvordan der kan være nogen sammenhæng mellem Produkey, og de øvrige problemer, du nævner. Produkey er blot et lille program til at finde nøgler til Windows, men griber ikke ind i Windows’ eller andre programmers funktioner. Når det er sagt, så lyder det til, at du har et eller andet skidt på pc’en. Udover genstart af computeren kan du forsøge at skanne den med Malwarebytes Anti-Malware, som du kan hente hos os her:

    http://fordelszonen.komputer.dk/malwarebytes-anti-malware


    kurtlene
    Abonnent

      Kan ikke få lov at indstalere det foreslåede program ” Fejlkode 50″ og anmodningen understøttes ikke. Vil lige nævne igen at pcen kørte uden problemer inden  produkey. Har prøvet at starte helt forfra med min windows 7 men heller ikke dette kan lade sig gøre. Hjæææææææææææp hvad gør jeg?

      Mvh Annette Pedersen

      Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.