Virus-programmer – kommer ofte i tvivl

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Steffen Nielsen Steffen Nielsen 7 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
tommy7507
Abonnent

Som ivrig læser af bladet kommer jeg ofte i tvivl, når bladet skriver om gode og dårlige programmer – herunder risikoen for at få virus, malware etc.

Der skrives ofte om et eller andet godt program fra Fordelszonen, som man anbefales at installere.

Skulle man så have fulgt bladets anbefalinger – ja så ville man i dag sidde med utallige programmer mod malware etc.

Jeg synes I glemmer at skrive: at hvis man i forvejen er dækket af f.eks. Norton Security Premium – ja så behøver man ikke gøre dette….  Jeg går da ud fra, at ovenstående Norton-program er “fuldt dækkende” – men kommer gang på gang i tvivl, når bladet som nævnt netop roser f.eks IObitMalwareFighter…

Eller er jeg ikke dækket – og tager fuldstændig fejl?

Steffen Nielsen
Steffen Nielsen
Komputer for alle

    Kære Tommy,

    Du har fuldstændig ret i dine betragtninger. Der er ingen grund til at have to programmer med ens funktioner. Vi anbefaler typisk gratis programmer fra vores sikkerhesdscenter fordi vi er overbevist om disse tilsammen yder pc’en en mere en tilstrækkelig beskyttelse for den almindelige pc-bruger. 

    Jeg kan ikke love, at vi hver gang skriver, at du kan bruge dit eget program til formålet. Artiklen er trods alt primært rettet til dem, som ikke er beskyttet mod det konkrete problem.

    Forummet 'GIV OS DINE BEDSTE TIPS' er lukket for nye emner og svar.