Bogmærker forsvundet

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
jann1
Abonnent

Efter at have logget på min gmail konto på arbejde oplevede jeg at alle mine arbejds bogmærker var erstattet af nogle gamle bogmærker, jeg har haft for lang tid siden hjemme. Samtidig var der kommet et ikon med mit navn oppe i højre hjørne ved minimer-knappen. Efter nogle forsøg fik jeg fjernet denne indstilling, men mine vigtige arbejds bogmærker har jeg ikke fået tilbage.

Hvordan er det gået til, at mine arbejdsbogmærker er forsvundet og hvordan får jeg dem igen? Og hvordan undgår man at miste sine bogmærker en anden gang?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Det kunne tyde på, at du er logget på Chrome, og bogmærkerne sammenkædet med din Google-konto har erstattet de lokale bogmærker.

    Prøv følgende:

    1. Åbn menuen i Chrome og klik på Indstillinger.

    2. Klik Afbryd forbindelsen til din Google-konto.

    3. Genstart Chrome
    Der er mange årsager til, at det er en god ide at bruge din Google-konto med Chrome, og når du har adgang til dine arbejdsbogmærker, kan du med fordel eksportere dem og importere dem påny, når du igen er logget på Chrome med din Google-konto.

    Alternativt kan du oprette en ekstra Google-konto og bruge den til at logge på Chrome ifb. arbejde, og bruge din eksisterende Google-konto privat.

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.