google chrome pop up vinduer

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
mortendiedrichsen
Abonnent

Hej.

Når jeg bruger Google chrome og er inde på f.eks. eb.dk og klikker på en artikel/link så popper der indimellem et nyt vindue op, med en adresse der slet ikke har noget at gøre med eb.dk. ( det er også galt på alle andre hjemmesider)

Det nye vindue er ofte svært at lukke ned, da der kommer en meddelelse,  med et spørgsmål om jeg vil forblive på denne side eller forlade den. klikker jeg på “forlade denne side” skal jeg hurtigt lukke vinduet, ellers popper meddelelsen op igen.

Det er kun i Chrome browseren at det er et problem. Jeg har kørt alle rense programmerne igennem som i har anbefalet fra de sidste 3 udgaver af komputerforalle. Dog uden succes.

Jeg har også prøvet at afinstaller Chrome browseren og geninstaller den, uden ændring.

Har i et løsnings forslag til det?

Mvh. Morten

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Selvom du har af- og geninstalleret Chrome, kan indstillingerne være blevet bevaret, måske  Derfor vil jeg anbefale dig at prøve at nulstille Chrome: Åbn menuen, klik på Indstillinger, klik på Vis avancerede indstillinger…, klik Nulstil indstillinger, og klik på Nulstil. Genstart Chrome.

    Prøv også at køre en fuld scanning af computeren med anti-malware.

    Vend tilbage, hvis det ikke hjælper.

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.