Hacket indbakken låst og kontakter er væk

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
skymaster
Abonnent

Jeg blev hacket for nogle dage siden. Alle mine kontakter fik bagefter en mail om at sende penge fordi jeg var i nød. Bagefter var min indbakke tom og ca. 500 kontakter var slettet. Jeg kan sende mail og der havner mail i uønsket mail og dem kan jeg flytte til indbakken. Jeg bruger Hotmail og edge og explore på windows 10.

Flere har sendt mail til mig siden jeg blev hacket de dukker ikke op. Jeg har prøvet andre pcer her og hos venner og på en Ipad – indbakken forbliver tom.  Når jeg sender mail og begynder at taster en mail adresse ind dukker min kontakter op som de plejer – så helt væk er de ikke. I går oprettede jeg en gmail konto og sendte testmail ud til venner og bad dem svar – indbakken her er også tom ligesom Hotmail.

Jeg har brugt hele dagen på at løse problemet. Ringet til support hos Microsoft. hvad er der galt?

I kan svare på min kones mail [email protected] eller 74847332

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej,

    Start med at sikre dig, at du har kontrollen over din Hotmail/Outlook.com konto, og at der ikke ligger malware på din computer: https://support.office.com/da-dk/article/Min-Outlook-com-konto-er-blevet-hacket-35993ac5-ac2f-494e-aacb-5232dda453d8?ui=da-DK&rs=da-DK&ad=DK

    Kontrollér herefter, om der er oprettet regler, der gør, at modtagne mails ikke havner i indbakken: https://outlook.live.com/owa/?path=/options/inboxrules

    Med venlig hilsen

    Christian
    KFA

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.