Netbankproblemer

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 1 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
lemosol
Medlem

Jeg anvender Mozilla, når jeg skal på nettet, herunder ved overførsler på Netbank. Nu er det ikke længere muligt. Overførselen starter prroblemfrit, indtil jeg skal til at bruge mit nøglekort. I stedt for at Nets sender mig den 4cifrede kode, jeg skal benytte, kommer der besked på, at der er opstået en browserfejl, med fejlkode AUTH017. Banken har ikke kunnet hjælpe, men henviser til, at jeg må anvende en anden browser! Hvis jeg anvender Explorer går det også uden problemer, men Mozilla har tidligere fungeret uden problemer og det skulle den gerne igen. Jeg har ikke installeret nye programmer, der kunne være årsagen. Jeg anvender Windows 10 og Kaspersky internet Security. Jeg håber nogen kender løsningen.


steff
Abonnent

  Hej lemosol.

  Jeg havde også problem med min netbank. På deres hjemmeside fik jeg forslag til en løsning; prøv om den virker hos dig.

  Gå ind i Firefox: Indstillinger–>Privatliv–>Historik. Her der 4 underliggende felter der skal krydses af. Klik på ruden “Undtagelser”. I det skema der fremkommer skriver du navnet på din netbank (for eksempel netbank.dk) og trykker “tillad”. Derefter indsætter du http://www.danid.dk og trykker tillad og slutter med gem ændring.

  Så skulle det gerne fungere.

  Venlig hilsen

  Steff

   

  Christian Bugge
  Christian Bugge
  Registreret bruger

   Hej Lemosol

   Hvilken bank har du? Det kunne være interessant at høre dem, om deres netbank officielt understøtter Firefox eller ej.

   Hvis du har talt med bankens support, gætter jeg på, I allerede har prøvet en række forskellige løsninger.

   Der er en hel række ting, som kan afprøves. Det mest oplagte er at prøve at nulstille Firefox (klik Hjælp -> Teknisk information).

   Kan du tage et par skærmskud af hhv. den side hvor du indtaster koden og den efterfølgende fejlbesked? Det kan måske give et praj om, hvad der går galt.

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg