Stuen

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  seniorproppen 7 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
hhl2002
Abonnent

Hej derovre jeg har brug for nogle løsninger på at jeg gerne vil sidde i stuen”sammen med familien” og arbejde med og få styr på alle de billeder man har taget i løbet af sommeren det kræver megen muskel kraft af min computer, min bærbar kan ikke klare, min stationær pc kan klare, men at jeg skal til at flytte det hele ind i stuen og sætte det op er et stort arbejde i sig selv og blæseren forstyr hyggen, så kan jeg tage skærmen, mus, og tastatur ind i stuen og hvad gør jeg så for at få det til at virke. ???? har hørt om at harddisk som netværk står et andet sted og hvad med forbindelsen er det trådløst eller med lang ledning, vi kan alle løse problemet, hvis man har penge nok, bare købe en bærbar der har kræfter nok,

mvh. Hans


seniorproppen
Abonnent

    Til Hans 

    Den helt simple løsning på dit problem er at indsætte et dertil indrettet passivt forlængerkabel med skærm, tastatur og mus i den ene ende og den stationære computer i den anden ende. 

    Største kabellængde er 10 meter, men det kan afhængig af forholdene give et for stort tab i signakstyrken.  

    Pris for 10 meter forlængekabel ca. 400 ~ 500 kr. hos de forhandlere der kan findes på Internettet.

    Den næste mulighed er at købe det der hedder et KVM Extender sæt.

    Det består af to bokse, hvor tastatur (K) – Skærm (V) – Mus (M) er forbundet til den ene boks og computeren er forbundet til den anden boks.

    I de to bokse omdannes signalerne til og fra skærm, tastatur og mus til netværkslignende signaler, der overføres fra boks til boks i et dertil indrettet skærmkabel, der kan være op til 150 meter langt.

    Fordelen ved den sidste løsning er, at der er en aktiv (forstærket) transmisson mellem boksene – Ulempen er prisen, der ligger omkring de 800 ~ 1000 kr.

    Glem alt om trådløs overførsel melm computer og skærm med tstatur og mus, det er alt for dyrt, kompliceret og ustabilt for ikke at glemme støjfyldt med mange huller og udfald i transmissionen.

    Sidst men absolut ikke mindst –

    HUSK ALTID AT LAVE SIKERHEDSKOPIER AF DIT ARBEJDE

    It’s better to be safe than sorry 🙂

    Med venlig hilsen – SP’

     

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.