Udvid dit trådløse nætværk!

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  khpoulsen73550288 7 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Registreret bruger

Jeg har førsøgt mig med at udvidde mit netværk ganske efter opskriften i en artikel i et tidligere Komputer for alle blad. Men forgæves. Hoved routeren er en TP Dual band N750 som står i en bygning. Til en anden bygning er der ført et UTP kat. 5 kabel og der vil jeg gerne have et trådløst netværk. Til dette har jeg en TDC homebox-ADSL router af mærket Sagemcom V3DK04-01-5av240. Men det er ikke lykkedes mig at få hul igennem og få et WIFI i bygningen – selv om jeg har fulgt den vejledning, som er anført i artiklen men også mange ander forsøg og altid med DHCP slået fra. Når jeg har indtastet en ny IP aderesse i Sagemcom routeren går den i sort og vil ikke svare. Når jeg så prøver at sende “ipconfig” via dosprompten til routeren viser svaret ingenting og jeg kan ikke komme i kontakt med routeren før jeg har lavet en reset af den. Så er jeg lige vidt !!!

Hvordan kommer jeg videre! Kan routeren anvendes – og i givet fald hvordan skal indstillingerne være på de to routere?

Håber I kan hjælpe. 🙂  

Hej

Jeg ved ikke om du kan få routeren til at virke en anden muglighed er at bruge en homeplug-powerline.

Jeg har forlænget mit netværk med denne

http://www.edbpriser.dk/homeplug-powerline/tp-link-tl-wpa4220kit-av500-2-port-wifi-powerline-adapter-starter-kit-id-7417251.aspx

Wifi powerline adapter starter kit den er let at sætte op følg vejledningen og det virker med det samme.


[email protected]
Registreret bruger

    Hej Klaus,

    Tak for svar og forslag. Jeg har allerede homeplug-plwerline (D-Link AV 500, DHP-W311AW) andre steder på ejendommen. Dog kun med rimeligt held da signalet skal ned over eltavlen (forskellige grupper). Men det er naturligvis også en løsning – men kun som 2. prioritet, da der til den bygning som jeg vil have dækket af WiFi allerede er indlagt et ethernet kabel. Derfor er jeg mere interesseret i at benytte denne mere stabile kablede løsning, og så for enden af denne udsende WIFI. 

    Hvis jeg alligevel må benytte det du foreslår kan man så benytte forskellige powerline på samme net? (samme sender- eller)?

    Med venlig hilsen

    Niels

     

     

     

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.