Problemer med printerdriver, tror jeg?

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 7 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
winniebach
Registreret bruger

Jeg har opgraderet min Windows7 til en Windows10, og som helhed er jeg meget glad for det nye system, men det har givet mig et problem, som jeg har forsøgt at arbejde med men er ikke lykkedes med det.

Jeg lukker sjældent min pc, men stiller den standby. Når jeg så tænder maskinen og skal arbejde på den, tager den selvfølgeligt et lille stykke tid at være helt parat.

Hvis jeg så har åbnet eller kreeret et dokument, i f.eks. pdf format, og forsøger at printe det, så vil printerdriveren ikke printe det. Hvis jeg så opgiver at printe og lukker filen ned for senere åbner den igen (efter f.eks. en genstart), så vil printerdriveren stadig ikke sende dokumentet til print.

Når jeg har udarbejdet en excel fil kan jeg nemt printe den. Det går fint. Men hvis jeg et par dage efter går ind, åbner filen igen og hurtigt sætter filen til endnu et print, så vil driveren ikke printe den. Og derefter er jeg nødt til at gå ind i printerenheden og slette det dokument, før jeg kan komme videre med at printe andre dokumenter.

Det virker fuldstændigt ulogisk, så derfor har jeg forsøgt igennem flere uger at teste det. Men problemet er der stadig med de oprindelige filer. Jeg kan stadig ikke mere printe disse specifikke filer, pdf og excel. Men andre ken jeg godt printe.

Jeg har været inde på nettet og forsøge at opdatere min printerdriver, men får her at vide, at den er helt opdateret. 

Men printer er en HP Photosmart Premium C410 series. Så den er ikke så gammel, men da jeg ikke kan printe visse dokumenter, har jeg overvejet at købe en ny billig til print af de dokumenter, som er låst fra at kunne printe.

Har nogen en løsning til dette meget bizarre problem?

Med venlig hilsen…………….Winnie

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    winniebach
    Registreret bruger

      Hej Christian.

      Her er jeg så igen. Din fix virkede, jeg installerede den nye printerdriver og jeg fik min printer tilbage. Men – nu har Microsoft været inde og opgraderet min Windows 10 til seneste model, og nu er den gal igen.

      Jeg har været inde og hente printerdriveren igen. Det hjalp ikke. Jeg har været inde på den hjemmeside I foreslog i jeres blad. Det hjalp heller ikke. 

      Og min CutePdf writer virker heller ikke. Den giver samme svar.

      Til gengæld kan jeg godt printe trådløst fra min iPad via ePrint. Det virker, men det er lidt tungt at gå den vej.

      Når jeg forsøger at printe, siger systemet følgende:

      ‘Der opstod fejl ved udskrivningen. Hvis du vil kontrollere printeropsætningen, skal du dobbeltklikke på ikonet Printere i Windows Kontrolpanel.’

      Jeg har slettet alle printer drivere og installeret dem igen flere gange. Det hjælper ikke. Kan det være en Windows opsætning? Jeg er lost!!!

      Med venlig hilsen

      Winnie Bach Andersen

       Den 06.10.2016: Jeg fandt en løsning på HP hjemmeside, og den har løst mit problem. Så jeg har ikke brug for mere assistance. TAK.

      Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.