fotoredigering

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
finnlembcke704748
Abonnent

Programmets navn: Adobe photoshop elements 14
Spørgsmål: Jeg har købt APE 14 og brugt det i flere år til stor tilfredshed, men er pludselig løbet ind i problemer. Når jeg er færdig med – eller i gang med – redigering og vil Save handlingen, eller når jeg er færdig med redigeringen og vil save billedet, bliver jeg mødt med følgende fejlmelding. :” Could not use the shadows —— command because there is not enough memory (RAM).  Aktuelt er der 41 % RAM , CPU på 16% og ca 1,8 tb HD ledig.  Har prøvet at finde en lem til ADOBE, men det er sværere end ar få visum til Rusland. Ingen telefon, ingen reaktion på chat, og ingen mailadresse, så nu prøver jeg jer. Har googlet problemet, og står absolut ikke alene med det. Har deleted og geninstalleret elements, har været inde i opsætningen for at give mere plads til programmet, men uden success. nu giver jeg op.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Finn

    Det er et kendt problem i PhotoShop at den kan aflæse computerens hukommelse forkert, og derfor tro at der ikke er ram nok til at gemme billederne. Det har jeg givet en detaljeret løsning på her:

    http://forum.komputer.dk/forum/windows-10/emne/kan-ikke-gemme-elements-2018-filer-efter-1803-update/

    Når du har Photoshop 14, skal du lige udskifte ’16’ med ’14’, når du bruger vejledningen.

    Hi Henrik Tak for den hurtige og detaljeredebrugsforklaring, men desværre  lykkedes det ikke i mit tilfælde. Fulgte din opskrift, og den kom selv op med 14,0. Valgte ny, DWORD-værdi (32-bit). skrev som du skrev men skrev GB, rettede det til 4, rettede til decimal og sagde ok. Åbnede elements og fik samme melding med manglende ram når jeg ville save den. Prøvede hele processenen en gang til og fandt at rettelsen var registreret. Under data registrerer den 0x04000000 (67108864) som jeg har rettet den til, men den vil stadig ikke save arbejdet i elements. Hvad gør jeg forkert. Skal den også rettes på 64 bit

    Venlig hilsen Finn

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hej Finn

      Jeg tror, jeg kan se problemet. I vejledningen skrev jeg:

      Pumktet skal hedde OverridePhysicalMemoryMB, uden stavefejl.

      Det må ikke ændres til GB, uanset at din omregning er korrekt.

      Du er velkommen til at vedlægge et skærmskud af, hvordan det ser ud i Registreringseditor.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.