Klon program

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  kramer91 9 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
kramer91
Abonnent

Programmets navn:
Spørgsmål: Jeg har købt en SSD Harddisk og vil gerne bruge den som min primære harddisk med Windows 10 styresystem på , jeg har alm. Harddisk nu som er C drev med hele styresystemet på det vil jeg gerne have kopieret som et komplet billede over på den nye SSD harddisk og umiddelbart bruge som nyt C drev , findes der et klonprogram som kan gøre dette?


KurtAmstrup
Abonnent

  Er det på en bærbar med kun en harddisk – jeg har tidligere spurgt om det samme uden at få svar. Det er dog lykkedes mig at installere en SSD


  kramer91
  Abonnent

   Nej det er på en pc hvor der i forvejen er 2 ekstra harddiske og jeg kan derfor montere den nye SSD harddisk i pc’en , derfor efterlyste jeg et klonprogram så jeg kunne kopiere mit nuværende C drev over på den nye harddisk som et nøjagtigt spejlbillede af mit C drev med Windows 10 , til din oplysning har jeg også spurgt om dette emne for ca 6 uger siden her til komputer for alle men intet svar overhovedet , er der ikke nogen mere inde på bladet til at svare mere?


   KurtAmstrup
   Abonnent

    Til KOMPUTER FOR ALLE: Kan man bruge “MiniTool pation Wizard” til at flytte nuværende C drev til en ny SSD?

    Jeg har gjort følgende:

    Jeg har købt et “USB 3.0 Hard Disk Clone Cable” (https://sandberg.it/da-dk/product/USB-3.0-Hard-Disk-Clone-Cable) kan måske også købes andre steder. Følg brusanvisningen.

    Du må komme tilbage hvis du er i tvivl.


    KurtAmstrup
    Abonnent

     En anden mulighed er at du starter helt forfra – det tager jo ikke lang tid. Første gang jeg installedere fra DVD eller nettet så gemte jeg prigrammet (program.eve) på mit drev incl evt. serie nr. (kode til programmet) så er det hurtig at installere igen direkte fra drev.

     Hej

     Køb en SSD HD – formater den – download Windows 10 enten til USB eller en iso fil du brænder ned på en CD – det kræver du har adgang til en anden PC.

     Sæt SSD HD i din PC og installer Windows 10 – husk at boote fra enten CD eller USB. Installer herefter dine programmer på ny SSD– du kan jo bare installerer efterhånden som du får brug for de forskellige programmer. Husk backup – af alle dine date – det skal du jo alligevel have gjort. Så er du igen kørende. Du kan bruge mange timer på at få PC’en til at køre og så er du endda ikke sikker på at den vedbliver at fungere .

     PS: Den gamle HD kan du så efterfølgende (ved hjælp af et speciel kabel USB 3.0 Hard Disk Clone Cable) bruge til at tage backup af.


     kramer91
     Abonnent

      Hej som jeg efterlyste ville jeg høre om deraf nogen der havde prøvet med et klonprogram så man kunne lave et nøjagtigt billede af C drevet hvor styreprogrammet Windows 10 er og klone det direkte til det nye SSD drev som er monteret i min PC.


      KurtAmstrup
      Abonnent

       Her er et program


       kramer91
       Abonnent

        Hej tak det var lige det jeg efterlyste  super program.

        Du skal være abonnent for at skrive et indlæg