Kopiering af programmer.

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 6 år siden.
Oprettet af
smiley-74
Abonnent

Programmets navn:
Spørgsmål:

Hej K.

Min søn skal have ny PC, og jeg vil gerne have det der er på den gamle over på den nye.

Det drejer sig bl.a. om Steam spil og Diverse. Hvordan gør jeg det? Jeg har læst at Steam spil skal kopieres på en bestemt måde.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej

    Som regel kan det ikke lade sig gøre at kopiere programmer fra en ældre PC til en ny. Men Steam er anderledes:

    Der skal han blot installere Steam på den nye PC og logge ind. Så kan han hente alle de spil, han har købt. Gemte spil, der er lagt i Steam Cloud, vil også blive overført automatisk. Det kan også lade sige gøre at kopiere Steam-spillene manuelt, men det er normalt ikke besværet værd.

    Ting i Diverse? Er det dokumenter? Der er det nemmeste at kopiere det hele til en USB-nøgle eller en ekstern harddisk, og så lægge det ind på den nye PC. En anden mulighed er at have begge PC’er kørende samtidig, og så dele mappen via det lokale netværk. Så kan I kopiere det hele fra den gamle til den nye i én, direkte operation. Det er særlig praktisk, hvis der er for meget til at det kan ligge på en USB-nøgle.


    smiley-74
    Abonnent

      Men gemmer Steam ikke noget på Pc’en? Jeg tænker på save games . Han vil blive ret sur, hvis det viser sig at hans save games ikke er kpmmet med på den nye.

      Diverse er små spil som ligger på computeren. Bl.a Plant VS Zombie, Minecraft Robblox og andre.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det er forskelligt fra spil til spil, desværre.Men hvis du skifter Steam-biblioteket til Listevisning, kan du se på skyikonet, om spil bliver gemt i Steam Cloud. Se skærmskud:

        Eksempel på Steam Cloud ikoner.

        Ældre spil konverteret til Steam vil i nogen tilfælde kun gemme på PC’en (de spil har ingen sky-ikon), og så skal de gemte spil hentes derfra. Det må undersøges fra spil til spil. I kan eventuelt bruge GameSave Manager til at finde og kopiere dem:

        http://www.gamesave-manager.com/

        De andre spil / programmer skal installeres igen fra bunden (manuelt) på den nye PC. Der kan ikke siges noget generelt om, hvordan man kopierer de gemte spil. Men prøv GameSave Manager til det.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.