Net cam overvågningskamera. fra komputer.

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
snuby2
Registreret bruger

Programmets navn: net cam
Spørgsmål: Jeg har tidligere stillet spørgsmålet i dette program, men der er åbenbart ingen der ønsker at svare. Det drejer sig om, at kameraerne ikke vil sende billeder, ved alarm som de skal gøre (HAR VIRKET) men holdt pludselig oppe. det er lige meget om det er i 360 eller det er net cam de vil ikke.


snuby2
Registreret bruger

    Der er åbenbart ingen der har løsningen, i på bladet kan heller ikke være behjælpelig, det er tros alt jeres kamera, i kører med i bladet.

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Beklager forsinkelsen, lad os se på det.

      Har du stadig kontakt kameraet, eller er forbindelsen helt forsvundet?

      Jeg vil først foreslå at nulstille kameraet. Det gør du med en nål eller lignende. Under hullet er der en knap (bemærk: Man kan ramme forbi den), der skal holdes inde i 10 sekunder for at nulstille. Det skal gøres, mens kameraet er tilsluttet strøm, og det bekræftes af en kort stemmebesked.

      Så genstarter kameraet, og du kan køre opsætningen igen.

      Der har så været problemer med app’en Netcam – men der findes en ‘klonet’ udgave Cam360, her:

      https://play.google.com/store/apps/details?id=hsl.cam360&hl=da

      Bortset fra en lille ændring i menuerne (One key to add hedder nu Wireless Configuration WiFi) er det samme app, og fungerer som beskrevet i vejledningen. Prøv det.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.