Programmer til ny komputer

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 7 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
tage andersen 7d724539
Abonnent

Hej 

Jeg skal have udskiftet min 10 år gamle stationære komputer med en ny statonær.

Kan jeg installere alle mine programmer som jeg har inversteret mange penge i og har de fleste på cd og med tilhørende programnøgle på den nye komputer?             Min Windows 10 er en gratis pro. version. Mine mest interesante programmer til overførsel/installation er: Photoshop, lightroom, office, plus et par andre som jeg også har licens til.  

Mvh.Tage

Tao
Tao
Supporter

    Hej Tage, 

    Det kommer an på hvilket operativsystem, din stationære computer kører og dine programmer dermed kører på. Men umiddelbart tror jeg dog ikke, at netop de nævnte programmer skulle volde dig problemer på en ny Windows 10-maskine – heller ikke hvis det ikke lige er allernyeste version.

    Men jeg vil anbefale dig at finde versionsnummeret frem på dine programmer og simpelthen google programmet og Windows 10 for at høre andres erfaringer. 

    Håber du kan bruge rådet.

    Hej Tao

    Mit styresystem vil på ny komputer være windows 10, og de programmer som det drejer sig om kan saktens køre på windows 10 , det gør de allerede på nuværende tidspunkt. Det jeg er i tvivl om er om jeg får lov til at geninstallere alle programmerne på den nye komputer, for licensen/nøglekoden har jo været brugt på den gamle komputer.

    Med venlig hilsen

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej Tage,

      Beklager den lange tid, du har måttet vente på dette svar. Jeg har simpelthen overset dit svar.

      Det burde heldigvis ikke været noget problem at flytte licenserne så at sige. Du skal blot sørge for at deaktivere licensen på din gamle computer for dernæst at aktivere licensen på den nye. Du kan se Adobes guide her.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.