To programmer

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
mille4171
Abonnent

Programmets navn: Malwarebytes og Malwarefighter
Spørgsmål: Må jeg have begge programmer installeret på min pc, eller er det bedst kun med den ene.

Malwarebytes går jo over på gratis efter 14 dage.

Beskytter den godt, og kan jeg afinstallere malwarefighter.

Med venlig hilsen

Finn


user-352588
Registreret bruger

    I dag virker forum !  Det er sådan at der er blevet sendt True Kay på markedet, er det for at få dette program afprøvet ? der følger meget sparsom vejledning . Hvorfor ? dette gælder i mange andre programmer.  Fx Irfran View, følger der ikke vejledning med er billed programmet ubrugeligt, og sådan kan jeg blive ved, og er det ikke på dansk har jeg da slet ikke brug for disse programmer.

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hej

      Der var lige to spørgsmål i samme tråd.. Lad mig svare på det første:

      Der er normalt ikke grund til at have to forskellige malware-bekæmpere installeret samtidigt. Malwarebytes’ Anti-malware er en gammel kending, som vi har mange gode erfaringer med, så umiddelbart er det den, jeg foretrækker.

      Forskellen mellem den gratis og den betalte udgaver er ikke, hvad den kan finde og fjerne, men hvordan det sker. Den betalte udgave forebygger og opdager infektioner automatisk, mens den gratis udgave skal køres manuelt. Men gør man det regelmæssigt, er beskyttelsen lige så god.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.