Bitdefender Antivirus free

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Steffen Nielsen Steffen Nielsen 7 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
nestor
Abonnent

Jeg har forgæves forsøgt at hente programmet(via 3 forskellige browsere).

Hvordan kommer jeg videre?


nestor
Abonnent

    Jeg har fulgt jeres råd og installeret Bitdefender Antivirus Free, og hidtil har det set godt ud, men jeg modtager ustandseligt opfordringer fra AVG Zen om, at jeg kun har seks dage tilbage. Jeg forstår ikke noget – hvad blev der af “Free”, og hvad har “AVG Zen” overhovedet med programmet at gøre?


    nestor
    Abonnent

      HJÆLP! Bitdefender Antivirus Free skulle være et gratis program, men i stedet har jeg altså fået noget,der kalder sig AVG Zen. Nu er fanden løs: efter utallige opfordringer til at betale(!), er det hele gået i skuddermudder. Hvordan slipper jeg af med AVG Zen og får det program, I lovede i nr.14/2016?

      PS Jeg hentede pligtskyldigst Bitdefender Antivirus Free fra Fordelszonen, men fik altså AVG Zen!

      Steffen Nielsen
      Steffen Nielsen
      Komputer for alle

        Kære Nestor,

        Jeg ved ikke præcis, hvordan du har fået AVG Zen på din computer, men programmet har ingen sammenhæng med Bitdefender. Det er et program fra et konkurerende firma og ikke et, vi kan anbefale. Jeg vil derfor anbefale dig at afinstallere det og så installere Bitdefender fra dette link:

        Hvis AVG på en eller anden måde dukker op igen, så må du gerne vise det med et skærmskud. 
        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.