Hvordan slippe af med AVG Web Tuneup. Blokerer ny antivirus.

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
conny troelsen
Abonnent

Hej.
Har haft AVG Antivirus på sønnens computer og på en eller anden vis er AVG Web Tune up også kommet ind. Nu vil vi gerne skifte til en af dem Komputer anbefaler, men da jeg afinstallerede AVG blev Web Tune up liggende og kan ikke fjernes.
Har prævet via Tilføj/fjern programmer. Jeg har været inde i programmet og fundet en afinstalleringsfil, jeg har søgt på nettet for at finde løsning blandt andet fundet et program der skulle klare opgaven MEN hver gang sker der det, at det ser ud som om den afinstallerer, men det sker blot ikke.
Håber nogen har haft held med opgaven og kan hjælpe.

cvt

 


KurtAmstrup
Abonnent

    Måske dette link kan hjælpe

    https://www.avg.com/en-us/utilities

    Det er AVG eget program til at fjerne AVG Web Tune up


    conny troelsen
    Abonnent

      Tak for forslaget men desværre ikke løsningen – det var en af de ting jeg havde fundet frem til, men uden at det virker.
      Andre der har haft held til at fjerne programmet?

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej,

        Hvordan blokerer Web Tune Up for anti-virus? Hvad sker der, når du prøver at afinstallere med AVGs uninstaller? Medtag gerne skærmskud af eventuelle fejlmeddelelser.

        Hvis du ikke kan komme helt af med programmet, kan det skyldes, at det har installeret udvidelser i din(e) browser(e), som skal fjernes i browseren, men det burde ikke blokere for installation af anti-virus.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.