Installering af Macafee Ransomware Interceptor

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 6 år siden.
Oprettet af
[email protected]
Registreret bruger

Når jeg prøver på at installerere ovennævnte for jeg følgende besked: Installeringspakken understøttes ikke af denne processortype. Jeg kører med windows 7. Er PCen for gammel ?  mvh Per Thorsen

mathias flinck497433
mathias flinck497433
Komputer for alle

    Kære Per Thorsen

    Jeg har forsøgt at gennemlæse adskillige sider hos McAfee, og jeg kan ikke finde en entydigt svar, men noget kunne tyde på det. Programmet er relativt nyt og stadig under udvikling, så derfor kan det sagtens tænkes, at McAfee fokuserer på den Windows-version, som efterhånden er den mest udbredte.

    Med venlig hilsen

    Mathias Flinck

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hej Per

      Lad mig tilføje lidt: Ransomware Interceptor er stadig i ‘pilot’ fasen, dvs. det er ikke færdigudviklet, og der vil være situationer, hvor det ikke fungerer (som her). Men det skyldes ikke at du bruger Windows 7, den er understøttet:

      https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB87792

      Fejlmeldingen tyder derimod på, at din computer har en ældre CPU, der ikke understøtter en eller flere vitale funktioner i Ransomware Interceptor. Jeg kan ikke sige det med sikkerhed – dokumentationen er beskeden – men min vurdering er, at du ikke vil kunne bruge programmet på din computer indtil videre. Og måske aldrig.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.