Link skanner

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
mille4171
Abonnent

Hej: I har omtalt en link skanner til email, så jeg kan skanne link, og se om det er sikker og gå dertil, men jeg kan ikke finde link skanner i fordelszonen.

Jeg håber på hjælp her inde. Har været omtalt i bladet på et tidspunkt, men mystisk jeg ikke kan finde den på fordelszonen.

Med venlig hilsen

Finn Vilstrup

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej Finn,

    Jeg kan ikke umiddelbart huske, at vi har anbefalet en link scanner for nyligt, men jeg mener vi tidligere har givet AVG Link Scanner positive ord med på vejen: https://www.avg.com/product-avg-linkscanner-free-edition

    Med venlig hilsen

    Christian
    KFA


    mille4171
    Abonnent

      Hej, ja tak for link til program, men når jeg kommer derind, så er det kun free antivirus jeg kan download? det forstår jeg ikke?

      Med venlig hilsen

      Finn Vilstrup

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej igen,

        Det ser ud til, at AVG har sløjfet Link Scanner som et selvstændigt produkt, og i stedet integreret det i deres anti-virus.

        McAfee SiteAdvisor har omtrent samme funktionalitet, og kan bruges sideløbende med anti-virus fra en anden producent: https://promos.mcafee.com/offer.aspx?id=498962&cid=149064&pir=1

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.