Doro's ny ældrevenlige smartphone

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
erik sandemand
Registreret bruger

Producent/mærke: DoroLiberto 820
Modelnummer:
Styresystem: android
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål: I snart 3 år har brugt Doro Liberto 820 og den fungerer stort set tilfredsstillende, men! de 3 funktionknapper i bunden er noget af det mest træge man kan forestille sig. Jeg har gentagne gange spurgt Doro’s support uden at få et tilfredsstillende svar; bl. a. at batteriet ikke er opladet (det viser 100%) – når jeg har foretaget et opkald kan jeg ikke straks gå tilbage til startskærmen, ligeledes ved sletning af SMS’er med knappen længst til venstre skal man vente en rum tid før man kan foretage sig noget andet.

Nu er jeg ganske vist snart 84, men har dog dagligt brugt IT i alle mulige arter de sidste 30 år så jeg føler mig ikke som en novice der skal begynde forfra med ‘moderne’ teknologi. Jeg har også holdt mig ajour via jeres blad i al den tid det har eksisteret.

Jeg gad vist om andre brugere af Doro har haft samme problemer?

venlig hilsen

Erik Sandemand

[email protected]

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Erik

    Det glæder mig at høre fra en trofast, veluddannet læser 🙂

    Nu har jeg ikke selv den telefon, men lad mig lige forslå en enkel mulighed: At sikre, at den er opdateret til den nyeste version af Android. Det kan du undersøge i Indstillinger / Om telefonen / Software opdatering (den præcise placering i menuerne kan være lidt anderledes på din telefon). Hvis der er en opdatering at installere, kan det forbedre de træge / underlige funktioner.

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.