Down-load af musik

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  j¿rn skovsen 6 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
j¿rn skovsen
Abonnent

Producent/mærke: Samsung
Modelnummer:
Styresystem:Android
Evt. versionsnummer på styresystemet:6.01
Di

Jeg har købt noget musik på Google Play Butik, og mente at jeg havde down-loaded musikken til min tablet, men jeg tror jeg har hentet en sti til en server et eller andet sted, så jeg kan afspille den købte musik i app`en Play Musik, men jeg har ikke fået den ind på min tablet. Hvordan henter jeg musikken ind på min tablet så den kan overføres til min pc?. Jeg har prøvet at flytte andet musik frem og tilbage mellem pc og tablet med Smart Switch og det virker fint.

Min tablet er en Samsung Galaxy Tab S, med Android ver. 6.01

t spørgsmål:

 

 


hjflemming
Abonnent

    Prøv at logge ind på Google Drev med din PC, her kan du finde al din musik og Downloade direkte til din PC.

    PS. du kan også logge på  App Google  Drev med din Tablet. Klik på de tre streger for oven til venstre og vælg Google Fotos.

    God fornøjelse.

    Hilsen Flemming


    j¿rn skovsen
    Abonnent

      Hej Flemming

      Dit forslag om Google Drev hjalp desværre ikke. Det ser ud til at App Google Drev udelukkende arbejder med eksisterende filer som befinder sig på tabletten. Den sti jeg har down-loaded findes kun i App Play Musik og kan kun aktiveres fra appen. Hverken min PC eller søgefunktioner på tabletten kan finde noget som helst om placeringen af musikken eller hvor den kommer fra, tilsyneladende eksisterer musikken slet ikke. Da jeg ikke kan forestille mig at jeg er den eneste der har købt musik via Play Butik, kunne jeg godt tænke mig at vide hvad andre har gjort, som jeg åbenbart ikke har gjort, og med hvilken software.

      Mvh. Jørn


      hjflemming
      Abonnent

        Hej Jørn.

        Jeg har ikke købt musik fra Google Play, men hvad man har købt og betalt burde også kunne downloades. Har du prøvet at gå ind på Play Musik på Google Chrome fra din PC ved at klikke på det prikkede felt oppe til venstre og vælge Play Musik. Her er der mange muligheder under de forskellige valgmuligheder og indstillinger.

        Hilsen Flemming.


        j¿rn skovsen
        Abonnent

          Hej Flemming

          Dit forslag om Google Chrome er interessant, jeg vidste ikke at Chrome kunne den slags kunster. Jeg må nok indrømme at jeg ikke bruger Chrome ret meget. Mit musik kom dog ikke frem af den grund, men jeg vil gå Chrome nøje efter i sømmene for at hvad der kan jages ud af busken. Jeg har hentet et musik stykke i Play Butik direkte ind på pc-en, og det lykkedes fint så det er åbenbart den måde det skal gøres på. Jeg dropper musikken på Tabletten, det er ikke værd at bruge mere tid på. Tak for hjælpen.

          Hilsen Jørn

          Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.