USB forbindelse mellem Samsung s6 og PC

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  a.lund 6 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
perskib
Abonnent

Producent/mærke:
Modelnummer:
Styresystem:windows
Evt. versionsnummer på styresystemet:10
Dit spørgsmål:

Når jeg forbinder min Samsung S6 til min PC med et USB kabel  kan PC’en ikke detekte mobilen.

Ingen problemer når jeg forbinder mit fotoapp.

Jeg har prøvet at skifte kabler og benytte andre USB indgange  men PCen reagerer ikke herpå.

Jeg har tidligere med andre Samsung modeller problemer bare forbundet kablet og så kørte det af sig selv.

Er det telefonen der skal sættes op?

Nogen der kan hjælpe?

mvh

Per


a.lund
Abonnent

    Jeg har en telf. der hedder  Dan Cell Evolution 3 Android – version 5.0  Det er sådan at jeg er døvbleven, og bruger  GN Resound høreapperater med alt tilbehør der findes. Jeg har instaleret Smart Appen Resound på telefonen således at jeg kan skifte programmer på mine høreapparater noget med tinnitus program et med støjreduktion  en til at lytte til radio en til at sende fra TV og meget mere. Mit problem er, at denne app er tilsluttet via Bluetoth deling 4,7 mb  som hele tiden står af. dvs. når der kommer en Sms, et telf. opkald eller en mail  m.v. kobler appen fra og jeg skal til at begynde forfra at slå Bluttoth fra og genstarte den derefter genopstarte mine høreapparater i GN resound og derefter kan jeg først igen høre omgivelserne.

    Det jeg helt konkret efterspørger er, om nævnte telf. som jeg har købt pga. at jeg forestillede mig at jeg aldrig igen kunne komme til at høre igen !  Kan telefonen klare at servicere GN Resound appen via Bloutooth ?  ER telefonen stærk nok i sin opbygning Android 5,0 ?

    Jeg er meget bekendt med at en nyere Iphone kan klare problemet og har set funktionerne virke helt perfekt i en sådan.  Jeg har en Iphone liggende som er en 4 s  på denne kan jeg ikke bruge GN resound pga. at jeg ikke kan downloade appen  telf. er ikke stærk nok til at klare at køre resound.

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.