Chromecast

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
christian199
Abonnent

Lige pludselig kan jeg ikke Chromcaste fra DR1. Det har virket de sidste par år. Når man ser DR1 live på pc kommer castikonet ikke frem nederst i højre hjørne. Castikonet øverst i højre øverste hjørne i Google chrome virker heller ikke, der kan jeg komme i forbindelse med chromecast enheden, men der kommer intet billede. Der er kun i DR 1 jeg har problemet. Jeg håber, at der er een her i dette forum, som kan hjælpe mig. På forhånd tak Christian Bundgaard. Problemet er løst.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Underlidt – har du også prøvet fra DR’s app? Den er jo direkte bygget til formålet.


    christian199
    Abonnent

      Jeg ved ikke hvilken app jeg bruger, men i går begyndte det at virke igen. Om det har været i forbindelse med en windows opdatering fejlen er kommet, ved jeg ikke.  Mange tak for svaret Henrik Clausen.


      jada104
      Registreret bruger

        Har en HP envy computer med windows 10 som efter ca. 20 min. mister forbindelsen til chromcast og mirscast men kan genoprette forbindelsen med det samme. problemet opstår ikke hvis jeg bruger min tablet eller mobil på chromcast, mangler jeg en opdatering eller ?

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Det lyder som et problem med netkortet i din PC, eller at computeren går i strømbesparende tilstand og i den forbindelse sjusker med netforbindelsen. Bruger du trådløs forbindelse fra din PC?


          jada104
          Registreret bruger

            ja jeg bruger trådløs forbindelse

            HenrikClausen
            HenrikClausen
            Komputer for alle

              Sker det også, hvis du ind imellem (nogle minutters mellemrum) aktiverer din PC, f.eks. ved at flytte musen lidt?

              Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.