Desktop PC "fryser" kort tid efter opstart efter seneste Creators Update version

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  GertHP 6 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
GertHP
Abonnent

Hej Komputer for Alle

Jeg har i slutningen af april opdateret min HP pc (desktop) til seneste udgave af Windows 10, som vist hedder Creators Update, hvilket dog ikke skete automatisk – jeg måtte hente den på Windows hjemmeside. Men opdateringen gik fint nok igennem.
Om min HP pc (desktop) kan oplyses følgende:
Produktnavn: G5341sc
Serienummer: CZC1312630
Produktnavn: LG034EA#UUW

Nu sker der det, at pc’en starter korrekt op, men efter et stykke tid fryser skærmen og den reagerer hverken må mus (som er “frosset fast” på den placering, den senest havde før “frysningen”) eller tastatur. Nogle gange sker det efter få minutter, andre gange kan der gå længere tid og jeg har endog fået opdateret med opdateringer fra Windows Update efter Creators Update udgaven. Men endte altså alligevel med at skærmen frøs fast igen.

Jeg har forsøgt at lade pc’en køre (man kan se, at der er arbejdes på harddisken, da lampen herfor lyser og man kan høre, at den arbejder med et eller andet) i godt 12 timer uden at den kom ud af låsningen. Herefter har jeg så blot lavet en hård slukning på tænd/sluk knappen. Men når jeg efter en pause (nogle gange et par dage efter) forsøger at starte den op igen, sker det samme. Det har jeg nu forsøgt at gøre en halv snes gange uden at komme ud af misæren. Derfor denne henvendelse til jer.

Hvad kan der være galt (jeg har ikke den fjerneste ide – heller ikke til, hvad jeg kan gøre ud over selvfølgelig at geninstallere Windows 10 fra min oprindelige ISO-DVD, hvor jeg givet vis sikkert ville ende samme sted, når Creators Update også geninstalleres?).

Mange venlige hilsner

Gert Holm-Petersen

 


GertHP
Abonnent

    Hej Komputer for Alle

    Efter seneste opdatering med Creators Update i efterårsudgaven (vist nok 1709) har ovennævnte pc fået det betydeligt bedre. Selv om den fortsat kan fryse, så ser det ud til, at den nu automatisk genstarter efter 10-15 minutter (der kommer en eller anden fejlmeddelelse, som jeg ikke når at se rigtigt inden genstarten påbegyndes), hvorefter pc’en virker som den skal.

    Så det ser ud til at den seneste udgave af Windows tager højde for den tidligere “fejl” eller hvad det nu har været, der har frosset pc’en.

    Dette blot til orientering for eventuelt interesserede.

    Mange venlige hilsner

    Gert Holm-Petersen

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.