Din forbindelse er ikke privat.

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 6 år siden.
Oprettet af
atevo
Abonnent

Når jeg åbner Chrome kommer denne meddelelse, med efterfølgende tekst :

Brugere med ondsindede hensigter kan forsøge at stjæle dine oplysninger fra http://www.seekforsearch.com

Hvad gør man  ?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Du overvejer først, om du indtaster fortrolige oplysninger som kreditkort numre, adgangskoder og den slags. Det vil du næppe gøre i en søgemaskine, derfor er problemet ikke så alvorligt, som det lyder.

    Lad mig forklare lidt om baggrunden for sagen:

    Problemet stammer fra, at webservere oprindeligt aldrig krypterede siderne (klassisk http://). Kryptering (https:// i stedet) blev opfundet for at beskytte indtastning af data i formularer, og det blev udvidet til en sikkerhed for, at en webside virkelig er, hvad den giver sig ud for. Derfor arbejder mange – herunder Google og Chrome – for at få alle webserverer til at bruge kryptering. Der er en del mindre sider, hvor kompleksiteten i at sætte det op ikke rigtig står i forhold til gevinsten, især sider, hvor man ikke indtaster noget personligt.

    Derfor er den foruroligende advarsel ofte ikke noget problem. Men løsningen er, at webmaster for hvert websted indfører kryptering og sikkerhedscertifikater på siderne. Det kan være en kompliceret opgave for store websteder. Det er også grunden til, at Komputer for alles sider stadig ikke er krypterede på den måde. Men det er på vej.

    Tommelfingerregel: Lad være med at indtaste noget personligt på sider, der ikke bruger https://

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.