EML-filer

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
John M. Nielsen
Abonnent

Hej Komputer for Alle

Efter en opdatering af Win.10 (2017-7) ville min start/sluk knap i v.side af skærmen ikke virke. Mange forsøg blev prøvet, også dem som er nævnt i KFA men intet hjalp. Efter noget søgen på nettet, var der en anden person som fik et råd af Microsoft Support; Nulstil denne Pc og gem filer, billeder mv.

Det blev gjort og start/sluk knappen virkede igen, men mit mailprogram; Windows live mail 2011 – var forsvundet og alle gemte filer af mails, var “omdøbt” til EML-filer og ikke som tidligere; Win. Live Mail – e-mail filer. De kan åbnes med EML-Reader som kan findes i Appstore, med det er noget bøvlet..

Hvordan kan dette problem løses når jeg ikke kan downloade Live mail fra nettet på grund af en fejl; 0x8104000d??


kaj-emil
Abonnent

    Hej

    Det er ikke muligt længere, at installerer Windows Live Mail på nye (eller ældre) Computerer, selv om man har filen wlsetup-web.exe. Men har du set om Windows Live Mail  er under W i Start ?

    Bemærk: Du kan under alle omstændigheder ikke bruge programmet, hvis du har mail-konti som Outlook, Live eller Hotmail. Du har mulighed for G-mail, hvis du giver en erklæring til Google om at du accepterer at dine mails sendes/modtages via et ikke certificeret mail-program.

    Dine mail er på ingen måde mistet, hvis du ikke har slettet dem på serveren.

    Du indsætter din mail-konto i det indbyggede program Mail eller i Thunderbird (som vedlægges), og dine mails vil “dumpe” ned (hvis du ikke har slettet dem på serveren).

    https://www.mozilla.org/da/thunderbird/

    Håber det er til nogen hjælp?

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil


    John M. Nielsen
    Abonnent

      Hej Komputer for alle

      Hvordan kan man læse sine mails som er blevet gemt i mailprogrammet: Live Mail Essentiels 2011 når nu programmet ikke kan geninstalleres mere?

      De tidligere filer blev gemt under navnet; Windows live mail – filer og efter programmet er udskiftet med Outlook mail – fra Microsoft – hedder alle filerne EML-filer. Disse filer kan ikke umiddelbart læses i Outlook-mailprogrammet.

      Alle backup-mails som er gemt gennem tiden, kan kun læses gennem et program fra App-Store som hedder: EML-Reader, eller også skal det indbyggede mailprogram i Win.10 vælges, men det er ikke særlig attraktivt. Det er noget bøvlet, at man hver gang skal via disse muligheder, når nu Outlook også er et Microsoft-program.

      Kan der gøres noget i forhold til, at åbne de gamle mails fra Live mail-programmet i Outlook??

      Mvh.

      John Nielsen

       

       

       

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej

        Jeg har gravet lidt i spørgsmålet, og jeg kan ikke finde nogen egnede gratis værktøjer til at konvertere EML til PST (Outlook). Det tætteste vi kommer, er et tredjepartsværktøj, som Microsoft anbefaler fra BitRecover. Det koster $39: https://gallery.technet.microsoft.com/Convert-EML-to-PST-deb9abfa

        Hvis dine mails er hentet ind i Live Mail via IMAP, fx fra Outlook.com, Gmail eller tilsvarende tjenester, findes dine mails stadigvæk på serveren, og kan tilgås ved at tilføje kontoen til Outlook eller et andet mailprogram.

        Har du derimod brugt POP3 til at hente dine mails, fx fra TDC/YouSee mail(.dk), er de i de fleste tilfælde slettet fra serveren, og findes kun på den computer, hvor de er hentet.

        Hvis du kan åbne Live Mail, har du mulighed for at eksportere de downloadede mails direkte til Outlook: https://support.microsoft.com/da-dk/help/980534/export-windows-live-mail-email–contacts–and-calendar-data-to-outlook

        Kan du ikke finde Live Mail i startmenuen, så prøv om du kan finde den i C:\Programmer (x86) under Windows Live, og kør wlmail.exe 

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.