Nyt Windows 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
kebe99
Abonnent

Hej jeg har en ca 1½år gammel bærbar – købt dengang som ny – nu er W10 imidlertid blevet afinstalleret og jeg vil derfor gerne høre om det er muligt at få det geninstalleret uden omkostninger når nu den ikke er så gammel.

Jeg har adgang via ftasterne når jeg tænder og kan se pcens fødedato model og meget mere – jeg har selvfølgelig også kvittering for købet.

Jeg håber I kan hjælpe

mvh  kebe99

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej,

    I de fleste tilfælde kan du geninstallere Windows 10 fra genoprettelsespartitionen. Hvordan du helt præcist gør det, afhænger af hvilken computer, der er tale om.

    Hvis du ikke kan geninstallere fra genoprettelsespartitionen, kan du hente Windows 10 her https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10 og installere fra en USB-nøgle eller DVD.

    Hvis computeren er leveret med Windows 10, er licensen er lagret i computeren, og anvendes automatisk ved installation. Hvis du har opgraderet til Windows 10 fra en tidligere version, er licensen knyttet til computerens hardware eller din Microsoft konto. Under alle omstændigheder burde det ikke give problemer.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.