windows 10 – Edge

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
SørenSlagelse
Abonnent

Jeg bruger gerne Edge. Men, når jeg er på Facebook, og her skal downloade et word dokument, kommer beskeden, kan ikke oprette forbindelse. Nu har jeg erhvervet mig en ny bærbar, og nøjagtigt det samme sker. På min arbejds pc er der intet problem, heller ikke ved brug af Firefos, Opera, Google Crome…. Hvem har oplevet det her og fundet løsningen?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Sker det samme med andre browsere end Edge?


    SørenSlagelse
    Abonnent

      Tak for svar. Det er kun med Edge, og kun hos mig. Når jeg er på Facebook, og ser på det dokument, jeg vil dowbloade, mangler der det typiske ikon på word dokument. det problem sker ikke med andre browsere. Edge kan ganske enkelt ikke “genkende” word dokument, eller hvad?

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hmm, det lyder sært. Har du mulighed for at vedlægge et skærmskud af fejlmeldingen?

        Umiddelbart lyder det som om en udvidelse til Edge omkring dokumenthåndtering, der giver problemer. Prøv at se i Indstillinger / Udvidelser og slå dem fra.

        En anden mulighed er at installere udvidelsen til Office Online (se skærmskud). Så kan du håndtere Word-dokumenter direkte i Edge, og gemme dem.


        SørenSlagelse
        Abonnent

          Tak for din og andres hjælp. Jeg ringede i dag til Microsoft Danmark, Support. Pigen var meget hjælpsom, og nåede til sidst frem til et resultat. Det er Appen i Windows Store der er problemet. Jeg blev tilrådet af afinstallere Facebook, og så igen installere via deres hjemmeside. Det prøver jeg så i næste uge. Men jeg synes nu nok, det lyder meget mærkeligt….?

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Ja, det lyder underligt – for normalt vil en app i Windows Store være den mest officielle løsning, og dermed den, der har størst sandsynlighed for at løse problemet.

            Men der kan være undtagelser – så følg endelig det råd, du har fået.

            Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.