Windows 10 starter/fryser

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
brinkholm-kabe850703
Abonnent

Efter den sidste opdatering her i April, starter min bærebar, men windows tasten virker ikke, jeg kan heller ikke højre klikke, nede i venstre hjørne og vælg kommandoprompt.
Jeg får denne besked op på skærmen, som vist på vedhæftede fil.

Jeg har prøvet at køre fixwin 10 fra en USB stik, men kan ikke få det fikset. Så hjælp.

Skærmklip

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Prøv følgende:

    1. Højreklik i nedereste venstre hjørne af skærmen, klik Kommandoprompt (administrator), og bekræft.

    2. Skriv kommandoen dism /online /cleanup-image /restorehealth og tryk Enter.

    3. Skriv herefter sfc /scannow og tryk Enter.

    4. Skriv kommandoen chkdsk c: /f og tryk Enter. Bekræft, når du bliver spurgt, om kontrollen skal gennemføres ved næste genstart.

    5. Genstart computeren.


    renekada
    Abonnent

      Siden jeg efter jeres ellers glimrende opdateringer,opdaterede jeg derfor Windows 10,men det skulle jeg så ikke have gjort,min ellers kun 1 måned gamle bærbare crashede fuldstændigt efter der kom en fejlmelding og hvor jeg blev bedt om at geninstallere opdateringen igen,desvære havde jeg lokket en kammerat til også opdatere hans PC hvorefter hans PC gik ned.Det der sker er at når vi starter op tænder og slukker den så vi ikke kan komme ind i den og Bios tør jeg ikke rigtigt røre ved.

      venligst

      Rene´Dahl

      [email protected]

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej Rene

        Hvis du har oprettet et genoprettelsesdrev, kan du bruge det til at genetablere Windows. Hvis ikke skal du bruge et installationsmedie.

        Følg vejledningen under henholdsvis Brug et genoprettelsesdrev til at gendanne eller genoprette din pc eller Brug installationsmedier til at gendanne din pc her: https://support.microsoft.com/da-dk/help/12415/windows-10-recovery-options

        Hvis du ikke kan få pc’en til at starte op fra installationsmedier/genoprettelsesdrev, skal du trykke F10 gentagne gange umiddelbart efter du tænder computeren, og herefter vælge det rette opstartsdrev, dvd eller usb.

        Hvis det ikke lykkes, skal du ind i BIOS og ændre opstartsrækkefølgen, sådan at computeren forsøger at starte fra dvd/usb før den forsøger at starte fra harddisk/ssd.

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.