Ændre grund-grænsefladesprog og ID i Win 7 Ultimate

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 1 år siden.
Oprettet af
jens m
Abonnent

Har overtaget en brugt PC med Engelsk Win7 Ultimate . Ønsker at PCen bliver ændret til mit Windows ID navn og dansk tekst i grundsproget. Har fået skiftet selve grænsefladesproget til Dansk men selve Windows sproget i log-in og log-off mv. er stadig på UK.

For rimelig kort tid tid siden i et PC blad stod der hvordan man kunne skrive i søg-feltet en kort søge ord ( noget på vist 4 bogstaver ), og derved blev man ledt ind i Administation-delen og der kunne men ændre både Windows ID-navn, Windows grund-sprogets visning i Windows log in og off samt mv. og en anden ting ( ialt 3 ting  ? ).

Dette kune man kun gøre hvis det var en Win / Pro eller Ultimate udgave ?

Kan i evt. give mig nogle oplysninger til hvordan man kommer ind i Administations-delen og oplysninger om hvilke steder man her skal lede efter grund-sætnings-sprog-delene i Windoes ?

på forhånd tak

Mvh Jens

 

 


keld m
Abonnent

  Hej Jens

  For at løse dine 3 problemer skal du ind i “Kontrolpanel”, vælg store ikoner.

  1.) Klik på system, her har du mulighed at ændre navnet.

  2.) Klik på “Områder” (på engelsk “Location”) og vælg ‘Danmark, Dansk’ (‘Denmark, Danish’) i de rullemenuer der er på de enkelte faneblade.

  3.) Ingen anelse, men kig dig om i kontrolpanelet, måske finder du det du søger, de fleste grundindstillinger foretages herfra

  Det er mange år siden jeg har brugt W7 så jeg kan ikke efterprøve disse svar eller komme nærmere på.

  Med venlig hilsen Keld M

  >>>Må din computer være med dig<<<

  Christian Bugge
  Christian Bugge
  Registreret bruger

   Hej

   Der skal lidt mere til for at ændre grænsefladesproget på Windows 7. Det er ikke nok, at ændre lokationsindstillingerne.

   Her kan du læse hvordan du installerer en ny sprogpakke i Windows 7 (Ultimate og Enterprise): https://support.microsoft.com/da-dk/help/972813/windows-7-language-packs-are-available-for-computers-that-are-running-windows-7-ultimate-or-windows-7-enterprise

   Jeg er i tvivl om, hvad du mener med “Windows ID”.

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg