Fra vista til Windows 7

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 7 år, 1 måned siden.
Oprettet af steenfranch
steenfranch
Abonnent

Hej.

Efter endnu at have læst om faren ved stadig at bruge XP og Vista vil jeg nu opgradere fra Vista til Windows 7, men jeg ved ikke, hvordan man gør. Jeg er ikke nogen ørn foran en skærm, så det må gerne være udførligt trin for trin.

Jeg har en ældre HP bærbar, men da 7 ikke stille så store systemkrav (har jeg læst et sted), burde det vel kunne lade sig gøre.

Jeg har fundet en Windows 7 til 149,- Det skulle være den, der kom umiddelbart efter Vista. Den hedder Pro, men har det noget at sige? Den næste, som hedder noget med Home koster 340,-, tror jeg det var. Er der noget i vejen for, at jeg vælger den billige?

På forhånd tak.

Venlig hilsen Steen.


Venlig hilsen Steen

Venlig hilsen Steen

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Pro udgaven af Windows har flere funktioner end Home udgaven, så der er intet forgjort i at købe den, selvom den er billigere.

    Jeg kan desværre ikke lave en udførlig instruktion af hele opgraderingsprocessen fra ende til anden, men jeg skal gerne assistere alt, hvad jeg kan.

    Først og fremmest skal du sikre dig, at du har styr på dine originale data, som ikke kan genskabes fra andre kilder, sådan at du ikke mister noget, du ikke vil miste. Det klarer du bedst ved at finde og kopiere alle filer, dokumenter osv. til en ekstern disk.

    Du skal også sørge for, at der er mindst 20GB ledig plads på det drev, hvor Windows er installeret.

    Herefter starter du installations/opgraderingsprocessen. Den version af Windows 7 du får til 149,- er (så vidt jeg kan se) en version du downloader fra Microsoft, og ikke en dvd du får tilsendt.

    Opgraderingen foregår på cirka samme måde, og er nogenlunde lige til: Kør det hentede installationsprogram og følg anvisningerne. I de fleste tilfælde, giver der ikke nogen problemer.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.