Bluetooth

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 11 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
fezzer466860
Registreret bruger

Hej,

Hvorfor kan mit Windows 10 ikke finde min mobiltelefon der har Bluetooth ?

PS. Jeg få denne fejl (se fil) og jeg har andre Bluetooth enheder tilsluttet mit Windows 10 som virker.

Mvh. Kim Nielsen

[email protected]

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Kim

  Det ligner et problem med driveren til computerens Bluetooth enhed. Den er som regel sammenbygget med WiFi kortet, og har derfor samme driver. Det kan hjælpe at opdatere driveren til netkortet.

  Hvis det ikke løser problemet, skal du ind i Enhedshåndtering – højreklik på Start-menuen for at finde det). Under punktet Bluetooth fjerne du alle alle underpunkter, det får også hovedpunktet til at forsvinde. Vælg derefter menuen Handlinger, underpunktet Søg efter hardwareændringer. Det får Windows til at opdage Bluetooth igen, og installere den nyeste driver fra bunden. Jeg vedlægger et skærmskud,


  fezzer466860
  Registreret bruger

   Hej, jeg har de sidste nye driver til mit indbygget Bluetooth i Windows 10 og jeg har også en Bluetooth dongle men der er ingen forbindelse til Bluetooth selvom at jeg kan se et Bluetooth ikon inde i enhedsoteringen. Jeg kan ikke tilslutte nye enheder. Jeg har en teori om at det måske kan skyldes en Windows opdatering. Bluetooth virker stadig ikke.
   Mvh. Kim

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Det ser beskedent ud, så jeg tror at driveren ikke er rigtigt installeret. Hvordan var det, har du to Bluetooth-modtagere i computeren? Hvis du kan fjerne en, gør det tingene nemmere.

    Højreklik på Bluetooth-enheden og vælg Fjern enhed. Vælg så Søg efter hardwareændringer for at finde din Bluetooth enhed igen. Så henter den driveren igen.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg