D-Link udvendig kamera Driver-CD driller

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
mogenshoeg
Abonnent

jJeg har fået et næsten nyt udendørs kamera D-Link  Mod: DCS2330l , men får følgende lakoniske besked når jeg forsøger at installere driver fra medfølgende CD Jeg har forsøgt at højreklikke på filen og valgt kør som administrator men altid samme besked. Hvad gør man

Windows 10 sidste nye

Avast Virus

Windows Patrol

På forhånd takFejlskærm

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hmm. AutoRun er jo sikkerhedsmæssigt lidt af en udfordring, men det burde fungere på en fin, officiel driver-CD. Lad mig foreslå to ting:

    Kopiér hele CD’ens indhold til en mappe i computeren, og prøv igen. Sikkerhedspolitikken kan være anderledes for filer, der ikke ligger på et flytbart drev.

    Eller find det egentlige installationsprogram (typisk Setup.exe). Hvis det er ordentligt signeret af D-Link, bør det komme igennem sikkerhedskontrollen.


    mogenshoeg
    Abonnent

      Hej Henrik   tak for dine svar. Så er begge dine forslag afprøvet men, desværre præcis samme resultat. Det er smart med beskyttelse af computeren, bare den ikke bliver så sikker at man ikke kan bruge den.  Venligst Mogens Høeg

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej Mogens

        Jeg kender ikke Windows Patrol (WinPatrol?), og vil foreslå at slå det fra.


        mogenshoeg
        Abonnent

          Hej Henrik

          Undskyld jeg ikke nævnte det men både Winpatrol og AVAST har jeg prøvet at deaktivere men uden held. Har søgt på D-Link’s hjemmeside men kan ikke downloade noget selvom jeg har ladet mig registrere og sagt ja til at modtage alverdens ting. Det ligner en ØVsag 😉 .

           

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Avast kender jeg udmærket, det skaber ikke den slags problemer.

            Derfor vil jeg foreslå at afinstallere WinPatrol helt, ikke blot slå det fra.

            Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.