Dual Channel Bluetooth Wireless Keyboard.

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Bonto1844
Registreret bruger

Med mit første komputer for alle fik jeg leveret et bluetooth tastetur, jeg kan ikke få det til at virke, og det ligner ikke det som er vist i den manual, man kan finde i jeres anvisning, tasteturet hedder: Dual Channel Bluetooth Wireless Keyboard.

Mvh. Børge Thomsen

Dette spørgsmål stillede Børge Thomsen for ca. 2 måneder siden og jeg kan ikke se at han har fået nogen hjælp, der må være mange der enten har købt det Keyboard eller fået det som gave.

Problemet for mit vedkommende er at jeg ikke kan få mit Keyoard til at skrive Ø, Æ og Å der skrives et tegn der minder om dette (blot mere kantet.

Håber at få noget hjælp til problemet.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Beklager forsinkelsen, det har været et travlt efterår.

    Det er sådan set Windows, der fortolker tastaturet, og omsætter de fysiske tryk til passende bogstaver. Det styres i Windows’ sprogindstillinger. hvor der er en liste af foretrukne sprog. Sørg for at Dansk står øverst i den liste.

    Det kan også styres direkte for tastaturet (se det næste skærmskud). Her er standardindstillingen at bruge sproglisten, men man kan også lægge tastaturet fast til et bestemt sprog.

    Endelig er der en genvej i Windows’ proceslinje, der lader en skifte sprog på tastaturet, eller lader tastaturet skifte sprog alt efter det program, man bruger. Det er en indstilling, der bare giver bøvl, så jeg har altid fjernet de ikke-danske tastaturer fra den liste. Når det er gjort, bliver indstillingen skjult – derfor har jeg ikke et skærmskud af det.

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.