Ekstra skærm er stoppet med at fungere

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
helga57knudsen
Abonnent

Jeg har en Lenovo T420s. Har en ekstra skærm som skærm 2. Nu har jeg pludselig mistet forbindelsen til skærm 2. Den er forbundet med analogt stik til docking station. Det virker heller ikke, når jeg flytter stikket til den bærbare. Både mus, ekstra tastatur og headset sidder i docken og virker stadig.

Ved Windows+P er svaret Din pc kan ikke projicere til en anden skærm. Prøv at geninstallere driveren eller brug andet skærmkort.

I enhedshåndtering under skærmkort er vist 2

Intel (R) HD Graphics 3000

NVIDIA NVS 4200m

Begge viser gule trekanter, ved driver opdatering er de opdateret med nyeste. Udfor NVIDIA vises at den er stoppet med at virke pga fejl.

Hvad kan jeg gøre for at få gang i skærm 2 igen.


helga57knudsen
Abonnent

    Min bitdefender havde ændret sig, det røde B var væk og den påstod at prøveperioden var udløbet og at pc ikke var beskyttet. Jeg blev lidt sur da intet virkede intet svar ud over betal – betal.

    Derfor afinstallerede jeg Bitdefender og fluks efter genstart, så ændrede skærmopsætningen sig til den oprindelige størrelse og jeg kunne bruge skærm 2 igen. Derfor alt vel.

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Interessant, tak. Jeg har selv haft lignende problemer med skærmdriveren på min Lenovo bærbare, men havde ikke overvejet, at BitDefender kunne være skyld i det…

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.