Hvordan får jeg styr på lyset?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Komputer for alles Supportteam 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Johansen
Medlem

Jeg synes ikke altid, at min skærms standardindstillinger er de bedste, så jeg justerer op og ned alt efter tidspunktet og det lys, der kommer udefra. Det er lidt besværligt, så jeg vil høre, om der ikke findes en smartere løsning

Mange bedre fladskærme har fl ere standardindstillinger, for eksempel en til film, spil eller fotoarbejde, og nogle har også muligheden for at lagre dine egne foretrukne indstillinger

Vi har fundet det smarte lille program F.lux, der hjælper her: http://www.stereopsis.com/flux/

Pogrammet F.lux er yderst simpelt. Du skal blot fortælle det, hvor du bor via Change , og hvilken slags lys der er der, hvor du sidder i hen holdsvis dag- og aften timerne.

Du kan indstille, om ændringerne på skærm ind stillingerne skal ske hurtigt, når solen går ned/op, eller gradvist.

Du kan sætte hak i Disable for one hour (slå fra i én time), hvis du redigerer fotos eller andet, hvor du skal have uændrede skærm indstillinger og de helt rigtige farver under hele processen.

Hvis solop- og solnedgang ikke lige passer, så skal du trykke på knappen Change.

Hvis du ikke lige kender længde- og breddegrader på dit kontor, så kan du blot klikke på Locate i skærmbilledet, der kommer frem.

Er du tilsluttet internettet, kommer du ind på en hjemmeside, hvor du skal skrive din adresse, som så bliver oversat til koordinater. Dem skal du så kopiere over i programmet.

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.