Problem med to skærme, hvor den ene er en projektor

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  keld m 9 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
alauda
Abonnent

Hej, jeg har et lidt underligt problem: I vores kirke kører vi sange og tekster på en projektor. Der bruger jeg selvfølgelig indstillingen “udvidet skrivebord”, så jeg har to forskellige skærme, fx ved PowerPoint-visning. Men indimellem har jeg brug for at vise noget fra nettet, og så åbner vinduet på den primære skærm, altså pc’en. Jeg kan jo godt skifte tilbage til ens skærm, men det giver altid problemer, når man skal gøre det midt i det hele. I stedet trækker vi browservinduet over på den sekundære skærm, men det er virkelig ikke nogen køn eller smidig løsning. Er der nogen, som har en god ide? På forhånd tak :-).


keld m
Abonnent

  Hej alauda

  Hvis du bruger windows 10 vil jeg anbefale dig at bruge virtuelle skriveborde. Du opretter 2 skriveborde. Et med Powerpoint og et med en browser. Du kan herefter skifte med en genvej på tasteturet.

  Ønsker du tips til hvordan? Spørg bare igen.

  Håber du får løst dit problem.

  Med Venlig Hilsen Keld

  >>>Må din computer være med dig<<<


  alauda
  Abonnent

   Hej Keld!

   Tak for det fine forslag :-). Jeg har afprøvet det i dag, og det virker desværre kun delvist: Jeg tror, at det er lettere at navigere med de to skriveborde og gøre dem klar på forhånd, så på den måde hjælper det, men det ændrer ikke ved det grundlæggende problem, idet man ikke kan køre med “udvidet skrivebord” på det ene og “dublér skrivebord” på det andet. Det skifter for begge skrivebord, når man laver det om.

   Hilsen Anne-Lærke

    

    


   keld m
   Abonnent

    Hej Anne-Lærke

    Jeg vil foretrække kun at bruge “Dubler skrivebord”, men hvis du foretrækker “Udvidet skrivebord” skal du prøve at sætte skærmopløsningen så den er den samme på skærmen som på projektoren. Desværre kan man som du skriver, kun bruge en af indstillingerne, så du må vælge den der er bedst for dig.

    Med venlig hilsen Keld

    >>>Må din projektor være med dig<<<

     

     


    keld m
    Abonnent

     Hej igen

     Hvis du finder en god løsning må du gerne skrive her. Jeg har desværre ikke mulighed for at prøve med en projektor i øjeblikket.

     Hilsen Keld

     Du skal være abonnent for at skrive et indlæg