Smart TV til PC, og omvendt.

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  nis1216852 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg har et Philips Smart TV, jeg har en PC med Windows 8,1, kan de 2 “tale” sammen,forstået på den måde: Kan jeg se en film  (eller andet) fra PC på TV, kan jeg overføre film fra TV ti PC, for at se udsendelsen senere. Der er en Bluetooth dongle i PC´en der virker begge veje.

Mvh.


nis1216852
Abonnent

    Hej teknik,

    Ja “teknik” kan være noget drilsk noget, hvis man ikke læser vejledningen.

    Jeg har lige sat en Philips smart tv op, den havde indbygget netværk “dlna” og kan kobles til din router trådløs, såfremt dit tv er af samme type, hvad jeg ikke ved noget om.

    Bluetooth tror jeg dog ikke på virker til tvet. den er sikkert også forlangsom til at overfører og tror ikke på det virker til tv.

    Der findes i dit tv, en menu punkt, hvor der er en brugsanvisning som beskriver hvordan det kobles sammen, men du skal på dit tv i netvært og have det sat op til din forhåbentlig trådløse router, der der kan sikkert søges efter dit netværk og skal derefter indtaste koderne fra dit netvært for at give tilladelse til at dit tv får adgang. .

    Måske du er heldig og der i netværket på dit TV findes et punkt med WPS og har du samtidig en trådløs router kan der også være en sådan knap, hvis begge disse aktiveres kan din trådløse netværk automatisk opsættes til dit TV.

    Det skulle være muligt at overføre film /billeder /musik fra PC til TV, så du kan se en film på dit TV, men tror ikke muligheden er omvendt,  det kræver andet udstyr, og muligvis program til det. Eks. en dvd grabber med tilhørende program til at styre det og gemme på PC.

    Præcis hvordan du sætetr det op er svært at oplyse da jeg ikke har mulighed for at se din opsætning af pc /router og pc.

    Jeg håber dette bringer dig lidt videre og du får sat det op så du kan se det du ønsker.:)

    Hej Nis!

    Jeg har været på “Nettet” med mit TV via min trådløse router.

    Men hvordan sender jeg en film fra PC til TV trådløst?

    Jeg kan sagtens forbinde min PC med TV´et via et HDMI kabel. Det er for at undgå at flytte PC ind i stuen, og der forbinde dem til hinanden.

    Mvh.


    nis1216852
    Abonnent

      Hej teknik.

      Du kan bl.a bruge windows media player vedhæfter billede. Husk at trykke på knappen afspille til under knappen SYNK, så vises dit tv forhåbentligt.

      Åben netværk og fejlfinding, vælg indstilling for hjemmegruppe og deling,

      redigere avanceret deling, se billede.  det kan være drilsk at få media til at virke med du må prøve dig frem hvis det driller , nogle gange kan der være nødvendigt at genstarte pc eller programmet før det virker.

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.