Apps Lite

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
tv444635339
Abonnent

Bladudgave (fx 6/2017): 7/2018
Artikel / sidetal: 29
Dit spørgsmål: Gang på gang, på gang, på gang kommer jeg ud for, at bl.a. Microsoft og Google hårdt styrer alt, hvad der skal ske på min computer – i dette tilfælde gælder det min Samsung telefon. Det gør mig meget tit rasende, og jeg har ikke evnerne til at omgå det. Her er det så, at jeg så vidt muligt tager Komputer for Alle til hjælp.

Installerede i dag glad appen Facebook Lite, men da jeg skulle afinstallere den gamle Facebook-app ifølge jeres anvisning, var der 2 valg – enten at deaktivere eller at gennemtvinge STOP – og hvis man fandt på at trykke på de 3 prikker i højre hjørne gav det valget at Afinstallere opdateringer.

Trykker man på Deaktiver, trues der med, at

Deaktivering af indbyggede apps kan medføre fejl i andre apps.

Er der nogen mulighed for at slette den gamle Facebook-app, så man ikke skal irriteres af den fremover?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Jeg forstår din uro, for der er mange bekymrende aspekter ved Facebook. Nogle har endda beskrevet det som “Verdens største frivillige overvågningssystem”.

    I dette tilfælde er Facebook forud installeret på din telefon, derfor kan den ikke afinstalleres. Til gengæld kan den app deaktiveres uden dramatiske bivirkninger. Det værste, der kan ske, er at andre apps ikke længere har adgang til data fra Facebook – og det er jo en fordel, ikke en ulempe. Den kan så aktiveres igen, hvis der skulle vise sig mere alvorlige problemer.

    Så deaktivér den indbyggede app, og brug glad Lite-udgaven.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg