Toolwiz Care

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 3 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
olcarst
Abonnent

Jeg har installeret ovennævnte program fra KFA nr. 11/2016, og siden da har jeg fået to visitkortstore beskeder op når jeg tændte computeren.

Overskriften på den ene er Aisuite3 og den anden Dipawaymode men teksten er den samme nemlig: Server-udførelse mislykkedes, ProgID: “AsusFanControlService. FanControlManager”

Hvad betyder de helt nøjagtigt og hvad kan jeg gøre for at slippe af med dem?

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

  Hej

  Jeg har brug for at vide, præcis hvilken computer (eller hvilket bundkort), du har.


  olcarst
  Abonnent

   Min pc er en X-One Arcus V1 system, og bundkortet er Asus B150M-A.

    


   olcarst
   Abonnent

    Hmmm – jeg har ikke meget held med at løse mit problem – måske skulle jeg bare slette Toolwiz Care helt, for det er ret irriterende med de fejlmeddelelser.

    Men gad vide om der ikke er nogen der har prøvet noget lignende?

    6-12-2016

    Har checket flere gange på nettet om mine muligheder for at gøre noget ved problemet med W10. Har fundet flere sites med løsninger men allesammen med ældre versioner af Windows, og problemet er åbenbart et kendt et.

    Så nu har jeg slettet hele Ai Suite 3 og håber så det løser problemet. Ved ikke rigtigt om jeg har brug for at installere programmet igen men indtil videre vil jeg bare afvente og se hvad der sker.

     

     

     

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg