Afinstallering/installering

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Viargo1100
Medlem

Hej Komputer for alle

jeg læser jeres blad med stor fornøjelse,og benytter mig engang imellem  nogle af de test i skriver om.

der er vistas i computeren

jeg har installeret comodo internet sikkerhed, efterfølgende er computeren begyndt at opføre sig  meget mærkelig, jeg kan hverken afinstallere eller installere, selv E-mailen er der problemer med ,jeg har forsøgt at afinstallere comodo igen, det vil ikke tillade det. – Hvorfor ikke ?

den siger jeg skal hendvende mig til administratoren  og det er jeg jo, det er min egen computer hvor jeg både er bruger og administrator

programmet tillader overhovdet ikke at fortage ændringer eller noget som helst, jeg kan ikke åbne et eneste program fra skrivebordet, eller fortage ændringer,

det kan godt åbne google crome, men ikke explore, det virker altså meget mystisk, at det skal give de problemer, når nu det er et sikkerheds program, hvorfor går det hele nærmest i kaos ? 

det er vel ikke meningen at man ikke skal kunne bruge computeren ?      

der er i comodo et underprogram der hedder GEEKBUDDY, hvad er det ?

jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig ?

MVH. Anders Olesen

      

Det lyder som om din almindelige konto er til en standardbruger, ikke som Administrator? Kig i Kontrolpanel om du er ‘Administrator’ eller ‘Standardbruger’.

GeekBuddy er et support-program, der hører til Comodo.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.