Bærbar Acer PC der er utrolig langsom

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 1 måned siden.
Oprettet af
gin-95df3cbfa9
Abonnent

Windows-udgave på pc’en: Windows 10
Beskrivelse af problemet: Allerede når man trykker på startknappen fungerer det utrolig langsomt. Det tager mange minutter før man får adgangsskærm og skal trykke på startkoden. Derefter tager det endnu længere tid, før man kommer ind på skærmen med ikoner, og ligeså lang tid, før man kommer ind i browseren Chrome. Den bærbare har 4 GB hukommelse og masser af plads på harddisken. Jeg søger et program, der kan løse dette problem – måske et, der kan gå registreringsbasen igennem og der finde ud af, om der er noget galt. Eller få et hint om, hvad der kan gøres.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Først og fremmest gælder det om at finde ud af, hvad der tager så mange kræfter. Her har du brug for Jobliste (ikke Registreringsdatabasen). Tast Ctrl+Shift+Esc for at aktivere den. Her kan du se, hvilke programmer, der tager for meget CPU / ram, og derefter gøre noget for at standse dem.

    Jeg vedlægger et eksempel. Her er Firefox gået amok over et par komplicerede websider…


    gin-95df3cbfa9
    Abonnent

      Tak for dit svar, jeg kender godt Jobliste, men tænkte ikke på, at det kunne bruges på den måde. Jeg gik så ind på Jobliste og kunne se, at der er to programmer, der tager det meste af forbruget: Chrome 152,4 MB og Microsoft Skype 140,0 MB. Mærkeligt nok, bruges Skype slet ikke, så hvad gør jeg for at rette op på dette???

      Jeg købte også et program Fix-it – registry og satte det til at gå igennem den bærbare. Den fandt over 600 fejl, som jeg fik den til at rette. Det hjalp dog ikke nævneværdigt på langsomheden ???

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej igen

        De ram-tal er ubetydelige med dagens målestok, problemet ligger ikke der.

        Og 600 fejl i Registreringsdatabasen er også et beskedent tal. Det er godt at få dem fjernet, men det har ikke væsentlig betydning for hastigheden.

        Prøv også at skanne med Malwarebytes. Computeren kan være ramt af noget snavs.


        gin-95df3cbfa9
        Abonnent

          Jeg har skannet med mit Malwareprogram, og der var intet i vejen… Har du endnu et hint ??

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Jaeh, det kan være din harddisk, der har det skidt. Det kan du undersøge med dette program:

            https://fordelszonen.komputer.dk/computerudstyr/hdd-scan

            Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.