“bjælken” i højre side

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
Elly Noormagi
Medlem

“Bjælken” i højre side falder hele tiden ned i bunden. Det er ikke muligt at få fat i en af mapperne med billederne eller dokumenter, som jeg gerne vil have fat i. Jeg kan skubbe “bjælken” op, men den falder omgående ned i bunden.

Hvordan kan jeg løse problemet?

Med venlig hilsen

Elly Noormagi

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hej Elly – den bliver du altså nødt til at forklare nærmere – eller allerbedst, prøv at lave et screenshot, så man kan se præcis hvad det er du mener.

    Er det i et program eller er det i windows du har problemet og hvilken version windows bruger du.

    Prøv at give en mere uddybende forklaring, så skal jeg nok prøve at hjælpe dig… 

    Hej Jan,

    Jeg har Vindows Vista på min PC og bruger Vindows Vista billedprogram. Jeg har mange mapper med mine ferie og begivenheder med familie og venner. Når jeg klikker på menuen billeder så plejer jet at få alle mapperne frem med de første mapper øverst oppe. Ved hjælp at “bjælken” yderst til højre kan jeg med museknappen rulle “bjælken” ned og finde den mappe med billederne som jeg gerne vil se eller arbejde med.

    Mit problem er nu når jeg klikker på billederne får jeg alle mapperne frem men det er de sidste mapper, der kommer på skærmen. “Bjælken” ligger nederst i bunden. Jeg kan ved hjælp af museknappen rulle “bjælken” op men den bliver ikke der hvor jeg vil have den. Den ruller automatisk ned i bunden og det er meget irretterende.

    Jeg håber at jeg har givet en bedre forklaring så du kan hjælpe mig med at løse problemet.

    Med venlig hilsen

    Elly Noormagi

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Nu tror jeg godt jeg har fattet hvad du mener – desværre gør det ikke det hele nemmere. Jeg kan ikke rigtig se hvorfor den gør som den gør…

      Du er dog ikke opgivet – jeg skal bare lige tænke lidt….

      Jeg bliver også lige nødt til at vide om det kun er når du skal bruge billeder eller dokumenter eller om det også er når du bruger stifinder i almindelighed

      Det gælder også stifinder og fra hjemmesider, hvor jeg gerne vil sætte det foretrukne ind i de temamapper, som jeg gerne vil sætte ind, men bliver sat ind i den sidste mappe.

      Nu tager jeg på juleferien og du hører ikke fra mig før jeg er hjemme igen efter nytår.

      Jeg ønsker dig en god jul og et godt nytår med tak for hjælpen, som du forsøger at gøre det godt du kan.

      Med venlig hilsen

      Elly Noormagi

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Jeg har nu prøvet at finde ud af hvordan din pc opfører sig, men jeg har ikke fundet frem til lignende fortilfælde og jeg kan desværre ikke komme med en umiddelbar løsning på dit irriterende problem – jeg bliver nok nødt til at lade den ligge her, men vil dog have det i tankerne hvis jeg møder et lignende problem hen ad vejen..

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.