Blå skærm

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Windows-udgave på pc’en:
Beskrivelse af problemet:

God dag

Jeg har en PC ACER Aspir V17 Nitro med Windows 10.

Da jeg skulle tænde den, pludselig kom blå skærm som det står på vedhæfte. Jeg prøvede den første, Start reparation og så kom den næste oplysning: Enheden stødte på et problem og skal genstartes. Det næste var: Automatisk reparation… Så gentager det igen og igen forfra. den sidste funktion var, at jeg skulle installerer Bitdefander i stedet for Avast.

Hvad gør man for at løse problemet.

På forhånd Tak for hjælpen

Med venlig hilsen

Tsion (Sion)

 

tips
tips
Registreret bruger

  slettet og fuldstændig væk……………………

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Det kan godt skyldes en konflikt mellem de to antivirusprogrammer – hvis det skete umiddelbart efter, at du installerede BitDefender.

   Jeg vil foreslå, at du laver en nulstilling som beskrevet her:

   https://support.microsoft.com/da-dk/windows/muligheder-for-genoprettelse-i-windows-31ce2444-7de3-818c-d626-e3b5a3024da5#bkmk_reset_pc

   Du skal hente Windows 10 installationsfilerne til en USB-nøgle, og så starte computeren derfra. Det giver forskellige muligheder – det kan gøres uden at fjerne programmer eller dokumenter.

   Det er desværre også muligt, at din computer har udviklet en fejl på harddisken eller i den øvrige elektronik. Men hvis det er sket umiddelbart efter installation af BitDefender, ligger problemet sikkert der.

   Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.